DNT-konferansen 2017

DNT arrangerer en stor konferanse på Oslo Kongressenter 4. desember, der det settes fokus på hvordan vi løser både klimaproblemene og utfordringene med tap av natur, og hvordan friluftslivet kan være en del av løsningene.

Read More
TORGEIR LANDE
Jakt på løse fugler

Helgen 13. – 15. oktober var en gruppe med nye jegere fra Wild X på plass i Øyerfjellet. Vertskap var Øyer Fjellstyre, og jaktlaget hadde innkvartert seg i herberget til Hornsjø Høyfjellshotell.

Read More
TORGEIR LANDE
Meld fra om ny fisk

Spredning av ulike arter ferskvannsfisk er et alvorlig miljøproblem. Norsk institutt for
naturforskning (NINA) skal på oppdrag for Miljødirektoratet kartlegge spredningen av
ulike fiskearter

Read More
TORGEIR LANDE
Knall og rypefall i Gausdal

Helgen 15. - 17. september var Wild X på jakt med Gausdal fjellstyre. Det er 11. året at Wild X deltar på dette arrangementet, og mange av instruktørene og hundeførerne har vært med hvert eneste år.

Read More
TORGEIR LANDE
Villreinjeger- er du klar?

20. august starter villreinjakta de fleste steder. Mange tusen villreinjegere er i disse dager i gang med å pusse våpen og fjellsko. I tillegg må innkjøp av mat, overnatting og transport planlegges.

Read More
Gasta Design
Gjeddeløst, men bra for det.

16. - 18. juni reiste Wild X for å fiske gjedder i Sørsjøen i Engerdal. Vertskap var som vanlig Engerdal Fjellstyre som hadde ordnet med kanoer, fiskekort og bålved til 30 deltakere og ledere.

Read More
Gasta Design
Takk for innsatsen

Røyrvik fjellstyre inviterte til middag og hyggelig samvær for fjellstyre og kollegaer i fjelloppsynet 29.mai 2017 i anledning av at mangeårig fjelloppsynsmann Knut Brenne blir pensjonist.

Read More
Gasta Design