Gratulerer DNT!

Den Norske Turistforening (DNT) fyller i år 150 år. DNT har over 300.000 medlemmer og bidrar aktivt til å få folk ut på tur i hele Norge. NFS har en samarbeidsavtale med DNT. Samarbeidet er nyttig for begge parter både for å jobbe sammen om saker vi er enige om og for å diskutere og løse evt. uenigheter.

I anledning de 150 år ønsker fjellstyrene å markere dette ved at alle med medlemskort i DNT kan fiske gratis med stang på alle statsallmenninger 18. august. August er som kjent en travel måned på alle DNT-hyttene, og det er også gode fiskeforhold i fjellet på denne tiden.

Er du usikker på hvor du kan fiske gratis med ditt medlemskort? På vårt kart her finner du alle våre statsallmenninger. Store deler av DNTs hytter og rutenett går gjennom våre områder, som feks på Hardangervaidda, Jotunheimen, Gausdal-Vestfjell, Dovrefjell, Rondane, Forollhogna, Snåsa/Lierne og Børgefjell. Skal du fiske i flere dager kan du kjøpe tilleggskort her:www.fjellstyrene.no/fiske

Har du spørsmål om fiskemuligheter, utstyrsvalg, tilgjengelighet mv kan du kontakte det lokale Fjelloppsynet som vil hjelpe deg.

Gratulerer med 150 år og skitt fiske!

Bilder: Fiskelykke ved Memurutunga, langst stien mellom Memurubu og Gjendebu.

TORGEIR LANDE